Wij zoeken de juiste connectie in de zorg, jij ook?

Voor de zorgverlener

Wil jij je als zzp’er in de zorg niet meer druk maken over je komende opdrachten? Dat klinkt wel heel aantrekkelijk. Sterker nog, het maakt ondernemen voor jou een stuk eenvoudiger. Je bent namelijk zeker van je inkomen. En als je nieuwe opdrachten niet zelf hoeft te zoeken, blijft er meer tijd over. Extra tijd waarin je kunt doen wat jij het liefste doet, mensen verzorgen en verplegen.

Klik hier

Voor de zorginstelling

Op zoel naar gedreven, zelfstandig zorgverleners? Wij kunnen je helpen!

Wordt het steeds lastiger om goede zorgprofessionals te vinden? Goed nieuws, wij helpen je aan gekwalificeerd en ervaren zzp’ers in de zorg. Door onze jarenlange ervaring met bemiddeling, zijn we goed in het vinden van de juiste match.

Klik hier

Waarom Ondernemer in de Zorg(connecties)?

Wij zijn gestart als opleidingscentrum met Ondernemer in de Zorg en naar behoefte zijn we ook gaan uitbreiden naar de extra service als bemiddelingsbureau Zorgconnecties waarmee we zowel zorgverleners als zorginstellingen willen verbinden. Zorgconnecties en Ondernemer in de Zorg zijn samengevoegd en zo is ‘Ondernemer in de Zorgconnecties’ ontstaan. 

 

15 jaar ervaring

Al 15 jaar hebben wij ervaring in de zorg. We weten wat er speelt binnen ons werkveld. Hierdoor zijn wij de perfecte bemiddelaar tussen de zorginstelling en zorgprofessional.

200+ zorgprofessionals

De afgelopen jaren hebben wij al meer dan 200 zorgprofessionals geholpen om zzp'er te worden. Het cijfer wat zij ons geven is gemiddeld een 9.

15 jaar kennis

Er komt best veel kijken bij het worden van een zpp'er. Met onze ruime ervaring kunnen wij hier alles over vertellen.

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Doordat we onze zorgverleners die wij opleiden intensief coachen, kunnen wij hen begeleiden en verbinden aan de juiste opdracht bij de juiste zorginstelling.

 

Ik ben Zorgverlener / Zorgorganisatie

Heb je alvast een vraag?

Wij helpen je graag verder. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam