Over ons

Enthousiaste zorgverleners helpen. Dat doen we het liefst de hele dag door. Hoe dat komt? Dat snap je vast als je wat meer over ons weet. 

De opleider

Ik ben Samantha. Een sportieve, enthousiaste doorzetter. Als ik iets nieuws bedenk, ga ik ervoor. Zo ook in 2018. Als verpleegkundig specialist in loondienst was ik aardig klaar met de grillen binnen de zorg. Ik dacht: waarom laat ik me niet inhuren door zorginstellingen? Zo gezegd, zo gedaan.

Na veel druppels zweet en uitzoekwerk geniet ik al jaren van mijn vrijheid en een goed inkomen als zzp’er in de zorg. En dat gun ik iedere zorgverlener! Daarom help ik je graag op weg met onze verschillende opleidingstrajecten. Eén ding weet ik zeker: als het mij lukt als zzp’er in de zorg, dan kan jij het ook!

Mijn quote: ‘Zoals ijzer met ijzer wordt geslepen, zo scherpt de ene mens de ander.’ We hebben elkaar nodig om te groeien, te ontwikkelen, om scherp te blijven.  Die motivator en transformator wil ik heel graag zijn voor jou.

De creatieveling

Hoi, ik ben Michelle. In het bruisende Amsterdam bedenk ik het liefst de hele dag door nieuwe ideeën. Vooral op het gebied van marketing en communicatie. Mijn grafische hart gaat harder kloppen van mooie merken en een goed verhaal. Als online creator zorg ik er dan ook graag voor dat onze website, huisstijl en social media tot in de puntjes is geregeld.

Wil je graag gebruikmaken van mijn expertise? Volg één van onze opleidingstrajecten, dan help ik jou als ondernemer graag met je online zichtbaarheid. Wie weet tot snel!

Hét event voor zpp’ers in de zorg (to be)!

👉🏽 Zorg dat je er bij bent, want dit wil je niet missen! 🙌🏽

 

🕘 Je alvast aanmelden voor 2024? Dat kan hier!

Meer informatie!

Onze partners


Wil je liever naar ons luisteren?

Check ons op Spotify!

 

Boersma Services

Ruud is een dienstverlener uit Apeldoorn, die jou wil helpen met het behalen en onderhouden van je KIWA keurmerk.

Wil je meer weten, bel Ruud vrijblijvend op voor meer informatie via 06-42084168.

Vanwege onze samenwerking met Ruud, ontvang je een korting als je vermeldt dat je via Ondernemer in de zorg komt.

Cijferbuddy

Ben jij ZZP’er of wil jij zzp’ er worden? En is boekhouden niet jouw ding? Esther van Cijfer Buddy zorgt voor jouw cijfers, zodat jij je kan focussen op jouw onderneming! Neem vrijblijvend contact op met Esther voor een gratis kennismakingsgesprek via esther@cijferbuddy.nl

Als je aangeeft dat je via Ondernemerindezorg bij Cijfer Buddy bent gekomen, krijg je ook nog een mooie korting!

ZZP vrienden

Ben jij een startende ondernemer? ZZP Vrienden is de place to be. Bij dit platform vind iedere zzp’er dé informatie, ondersteuning, tips of advies met betrekking tot ondernemerschap. Zij zien je als een ‘ZZP Vriend’. En net als echte vrienden helpen ze jou om de beste ondernemer te worden.

‘Voor ondernemers, door ondernemers’. Dat is hun visie voor jou en alle zzp’ ers van Nederland.

Nienke Zorgt

Verpleegkundige (of verzorgende, helpende) zijn ben je in hart en nieren. Nienke heeft de opleiding tot HBO Verpleegkundige mogen volgen, waarna ze doorstroomde naar het ziekenhuis leven. Ze kreeg een mooie kwaliteitsfunctie binnen het ziekenhuis en tegelijkertijd ronde ze de opleiding tot Verplegingswetenschapper af.

Ze startte in ’21 met een baan als docent! Hierdoor werd ze ZZP’er en mag ze naast haar cliënten/patiënten, ook nog eens voor mede zorgprofessionals zorgen via Ondernemer in de Zorg!

Medic Academy is hét leer- en ontwikkelplatform voor de zorgprofessional van vandaag.

De zorg vraagt veel van je. En om goed voor anderen te kunnen zorgen, moet je ook goed voor jezelf zorgen. Daarom is Medic Academy opgericht! Je kunt hier terecht voor vakinhoudelijke (na)scholing, maar ook voor persoonlijke coaching of advies.

Want je bent niet alleen zorgverlener, je bent bovenal ook mens.