Onze opleidingen

Hoe kunnen we helpen? Ontdek het hier.

Kick Start pakket

Leer de basis voor zzp’en in de zorg

Wil je zzp’er in de zorg worden? Met het Kick Start pakket leer je alle belangrijke zakelijke kaders. Kortom, de basis voor elke (startende) zzp’er in de zorg. Van KVK tot klachtenafhandeling, de Wtza, het juiste keurmerk en je administratie.

Na deze online training weet je precies wat je moet regelen. Ook krijg je een handige checklist, waarmee je zeker weet dat je aan de eisen en voorwaarden voor zzp’ers in de zorg voldoet. Zo kan je als ondernemer met een gerust hart zorg verlenen.

Voor zorgverleners die zzp’er in de zorg willen worden en graag tijd besparen door niet alle regels en eisen zelf uit te zoeken.

Nu voor 40,- excl. BTW per maand

Bekijk de training

Favoriet Pakket

De opleiding tot zelfstandig zorgexpert

In 3 maanden tijd transformeer je van zorgverlener naar zelfstandig zorgexpert. In deze populaire opleiding leert Samantha je alle ins en outs van zzp’en in de zorg. Praktisch én persoonlijk.

Alle belangrijke onderwerpen komen aan bod. Zoals wetgeving, de zakelijke kaders, persoonlijke inzichten en het bouwen aan je onderneming. Je leert niet alleen hoe je kan starten als zzp’er in de zorg. Maar vooral ook hoe je de zorgexpert wordt die de beste kwaliteit zorg levert!

Voor (startende) zzp’ers in de zorg die kwaliteit willen leveren en graag een fantastische indruk achterlaten bij zorginstellingen.

Nu voor 95,- excl. BTW per maand

Bekijk de opleiding

VIP Pakket

De opleiding tot kwaliteitsexpert in de zorg 2.0

Aan de hand van theorie en praktische opdrachten tover jij jezelf in 6 maanden om naar gediplomeerd kwaliteitsexpert in de zorg. En leer jij jezelf te onderscheiden als zorgverlener.

Hierbij maakt het niet uit of je als zzp’er of in loondienst werkt. Perfect voor jouw werkgever, want jij verleent kwaliteitszorg en behaalt gelijk accreditatiepunten. En ook ideaal als (startende) zzp’er in de zorg, want als kwaliteitsexpert word je veel sneller ingehuurd. 

Voor alle zorgverleners (in loondienst of zelfstandig) die zich als gediplomeerd kwaliteitsexpert graag onderscheiden in de zorg.

Nu voor 249,- excl. BTW per maand

Vertel mij meer

Hét event voor zpp’ers in de zorg!

Zijn bovenstaande opleidingen net een stap te ver en wil jij je eerst laten inspireren door collega’s en specialisten? Meld je aan voor ons zpp in de zorg event!

🕘 Dinsdag 19 september om 09:00u, Van der Valk in Veenendaal

Events zorgen voor verbinding. Events zijn het startpunt voor nieuwe kennis, nieuwe contacten en (verdere) groei. Wij kijken er dan ook naar uit om je binnenkort te mogen verwelkomen op ons event ‘EMPOWER YOURSELF‘ op 19 september in Veenendaal! Ben jij hier bij?

Ja, ik meld mij aan!