Kom als zzp’er in de zorg makkelijk aan nieuwe opdrachten

Heerlijk hé, werken als zzp’er in de zorg. Vooral omdat je zelf je werktijden en uurtarief bepaalt. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste vacatures in de zorg vindt? Want met voldoende opdrachten als zzp’er in de zorg heb je ook stabiele inkomsten.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?
Als bemiddelingsbureau voor zzp’ers in de zorg helpen we je graag aan nieuwe opdrachten. Ontwikkeling en kwaliteit staat voor ons erg hoog, hierdoor bemiddelen wij alleen zorgverleners die bij ons een coachingstraject volgen.

 

Ook willen wij zorgverleners behouden in de zorg , die overwegen te stoppen in de zorg. Herken jij jezelf hierin? Wij helpen je graag door jou in je kracht te zetten, jouw regie terug te geven en een passende uitdaging te bieden.

 

 

Hoe werken wij?

Tijdens de intake (telefonisch of via een online meeting) horen we graag meer over jou. Wie je bent, wat jou beweegt en waar je kwaliteiten liggen. Ook willen we wat praktische dingen weten. Bijvoorbeeld hoeveel je wilt werken en wat jouw werkgebied is. Met deze kennis zoeken we straks de best passende opdrachten voor jou als zzp’er in de zorg.

Ondernemen wordt voor jou een stuk eenvoudiger

Je hoeft niet zelf actief op zoek naar nieuwe opdrachtgevers en vacatures in de zorg. Hierdoor hou je meer tijd over voor jezelf. Of je werkt juist extra uren, dat is altijd welkom in de zorg.

Kies voor financiële zekerheid

Doordat de opdrachten voor je worden gezocht vermijd je als zzp’er in de zorg veel onrust of stress. En leg je de focus op de dingen die je leuk vindt.

Je houdt zelf de regie over je vrijheid en je agenda

Dus ook als je met ons samenwerkt, bepaal jij waar, wanneer en hoeveel je werkt.

Ontvang tips en informatie

We weten alles van zzp’en in de zorg en helpen je dan ook graag als je vragen hebt. Zoals over je verzekeringen, je uurtarief en diploma’s.

Kwaliteit staat centraal

Via ons bemiddelingsbureau weet je als zzp'er in de zorg zeker dat je de juiste diploma’s en certificaten op zak hebt.

Intake

Natuurlijk wil je ook weten hoe wij werken. Daarom vertellen we je tijdens de intake alles over onze werkwijze, de samenwerking met zorginstellingen en hoe het bemiddelen financieel precies werkt. Word je hier lekker enthousiast van? Dan gaan we graag voor je aan de slag. En met ons uitgebreide netwerk gaan we altijd opzoek naar een passende opdracht.

Naam(Vereist)
Adres
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.