Wij leiden onze zzp'ers op tot zorgexperts. Kies jij ook voor kwaliteit?

Zorgexperts inzetten binnen jouw organisatie?

 

Ondernemer in de Zorg is het kennis- en opleidingshuis voor ZZP’ers die hun ondernemersdromen in de zorg waar willen maken. Door de kennis te delen in ons opleidingsplatform worden zij klaargestoomd om in hun expertise bij elke zorginstelling aan de slag te kunnen. Wij leiden onze zzp’ers op tot zorgexperts. Hierdoor kies je voor kwaliteitszorgmedewerkers die niet alleen komen werken wanneer ze nodig zijn, maar echt van jouw toegevoegde waarde zijn binnen jouw organisatie.

 

Ook spreken wij dagelijks gedreven zorgverleners die tegen de muur oplopen, en overwegen te stoppen in de zorg. Wij willen zorgverleners behouden in de zorg. Dit doen wij door ze de regie terug geven en zoeken naar een passende uitdaging zodat ze binnen de zorg blijven.

Zo zijn er verschillende voordelen voor zorginstellingen om samen te werken met ZZP’ers in de zorg, zoals:

Roosters vullen wordt een stuk eenvoudiger

Je hoeft niet zelf acuut actief op zoek naar nieuwe werknemers in de zorg. Hierdoor hou je meer tijd over voor het sollicitatieproces.

Kostenbesparing

Het lijkt misschien duurder, maar met zzp'ers werken is juist financieel voordeliger. Je betaalt voor het werk wat ze leveren. Hoe dit precies werkt? Dat leggen we je graag uit tijdens een gesprek.

Kwaliteit staat centraal

Via ons bemiddelingsbureau weet je zeker dat onze zzp'ers in de zorg de juiste diploma’s en certificaten op zak hebben. ZZP'ers hebben vaak meer vrijheid en autonomie om de zorg te verlenen zoals zij denken dat het beste is voor de patiënt. Daarnaast leiden wij ze op tot kwaliteitszorgexperts, waardoor je middels onze zzp'ers ook weet wat je in huis haalt.

Flexibiliteit

Zorginstellingen kunnen flexibeler omgaan met personeelsbezetting door ZZP'ers in te huren. Dit is met name handig in situaties waarin er sprake is van piekmomenten of onverwachte situaties. Hoe mooi is het dat jouw zorginstelling gebruik maakt van kwalitatief sterke zzp'ers.

Vermindering administratieve lasten

Voor zorginstellingen kan het inhuren van ZZP'ers ook administratieve lasten verlagen. ZZP'ers dragen zelf verantwoordelijkheid voor de eigen administratie en declaraties, wat voor zorginstellingen minder administratieve rompslomp betekent.

Wat zoek je precies?

En heb je ondersteuning nodig voor de korte of langere termijn? We helpen je met plezier aan bevoegde en bekwame zorgverleners. Neem contact met ons op, we nemen graag de mogelijkheden met je door.

Waarom samenwerken?
  • Wij koppelen je aan een juiste en kwalitatieve zzp’er in de zorg
  • Kwaliteit en ervaring staat voorop bij onze zzp’ers
  • We vinden persoonlijk contact en korte lijntjes erg belangrijk
  • Je krijgt de flexibiliteit die je als zorginstelling nodig hebt
  • We vertellen vooraf gelijk wat je kunt verwachten en wat de kosten zijn

 

Wil je direct met ons schakelen?  Dan staan wij voor je klaar, stuur een mailtje via bemiddelingvia@ondernemerindezorg.nl!