Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Hier vind je het antwoord!

Ha ondernemer, hoe ben je de zomerperiode doorgekomen? Misschien ben je op vakantie geweest. Of heb je juist in je tuin of bij het water genoten van het lekkere weer. Hopelijk is je batterij lekker opgeladen en kan je weer vol energie aan de slag als zzp’er in de zorg.


Ligt het werk al voor je klaar? Of is het hoog tijd om weer op zoek te gaan naar een nieuwe opdracht? Dat kan namelijk best als een drempel voelen. Kies voor een stukje gemak en comfort. En besteed het zoeken naar opdrachten uit. Een
bemiddelingsbureau helpt je graag aan nieuwe opdrachten.

Waarom werken met een bemiddelingsbureau?
Heel simpel, omdat hier zes hele grote voordelen aan zitten. Dit maakt je vast nieuwsgierig. Daarom hierbij de voordelen op een rij.

 1. Je hebt financiële zekerheid
  Eén ding is zeker: als ondernemer (in de zorg) heb je inkomsten en dus opdrachten nodig. Schakel je ons in? Dan ben jij zeker van nieuwe opdrachten. Die ook nog eens heel goed bij je passen. Dit scheelt je veel stress. En geeft jou de ruimte om je te focussen op wat jij écht leuk vindt, namelijk het verlenen van zorg.
 2. Je hebt meer tijd voor jezelf
  Ondernemen wordt voor jou een stuk eenvoudiger. Want als jij je nieuwe opdrachten via een bemiddelingsbureau krijgt, houd je meer tijd voor jezelf over. Of kan je juist extra uren werken en dus meer mensen voorzien van zorg.
 3. Je houdt je vrijheid
  Vraag tien zzp’ers in de zorg waarom ze ondernemer zijn geworden, waarschijnlijk geven ze stuk voor stuk hetzelfde antwoord. Namelijk zelf de regie over je agenda en meer vrijheid hebben. Ook als je met ons werkt, bepaal je zelf wanneer en hoeveel je wilt werken. De opdrachten worden namelijk gezocht aan de hand van jouw wensen en voorkeuren. Geen zorgen dus, jij houdt je vrijheid als ondernemer.
 4. Je ontvangt tips en informatie
  Bij het ondernemen komt veel kijken. Wij weten dit en helpt je, aan de hand van informatie en tips, gericht bij al je vragen. Bijvoorbeeld over je uurtarief, verzekeringen en diploma’s. En natuurlijk ook bij andere vragen over ondernemen in de zorg.
 5. Je krijgt toegang tot een groot netwerk
  Als ondernemer is je netwerk erg belangrijk. Niet alleen voor nieuwe opdrachten. Maar ook om te sparren met je collega-ondernemers in de zorg en voor het uitbreiden van je werkgebied. Werk je samen met een bemiddelingsbureau, dan krijg je er een flink netwerk aan zorginstellingen en collega’s door heel Nederland bij.
 6. Je biedt de juiste kwaliteit
  Wij checken of je de juiste diploma’s en certificaten op zak hebt. Ook krijg je inspiratie om je verder te ontwikkelen.


Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?
Ervaar het gemak van een bemiddelingsbureau en neem contact op. Samen met jou bekijkt hij gericht wat hij voor je kan betekenen.