Van zzp’er in de zorg naar zorgexpert

Het aantal ondernemers in de zorg neemt hard toe. En dat is best begrijpelijk. Want als zzp’er in de zorg heb je zelf de regie in handen. Je bepaalt je werktijden, je uurtarief en hoeveel dagen je werkt. Toch zorgt de sterke toename van zzp’ers in de zorg ook voor nieuwe uitdagingen. Zorginstellingen worden namelijk kieskeuriger en huren niet meer willekeurig elke zzp’er in. Ze willen kwaliteit. En als gediplomeerd zorgexpert sta jij hier garant voor. Wil je weten hoe jij jezelf als zorgexpert naar een hoger level tilt? Lees dan snel verder.

Weet wat je als zorgverlener waard bent

Niet iedere zzp’er in de zorg levert dezelfde kwaliteit. En dat weten zorginstellingen. Een mooie uitdaging om je hierin te onderscheiden. Is jouw opdrachtgever tevreden? Dan weten ze je bij nieuwe opdrachten echt weer te vinden. Want goede zorgverleners zijn goud waard.

Op deze manier heb je als zzp’er in de zorg steeds meer directe lijntjes met verschillende zorginstellingen. De opdrachten komen dus makkelijker naar je toe. Sterker nog, voor je het weet staat je agenda vol en hoef je zelf niet meer actief op zoek naar nieuwe opdrachten. Ideaal, want een gevulde agenda betekent ook (meer dan) voldoende inkomen. 

Word next-level zorgexpert
Lever je graag de kwaliteit die een zorginstelling van je vraagt? Volg de opleiding tot zelfstandig zorgexpert. In 3 maanden tijd transformeer je van zorgverlener naar zelfstandig zorgexpert. Alle belangrijke onderwerpen komen aan bod. De nadruk ligt op persoonlijke inzichten en ontwikkeling. Maar ook zaken als regels en wetgeving voor zzp’ers in de zorg, het bouwen aan je onderneming en de zakelijke kaders komen aan bod.

Je krijgt dus niet alleen belangrijke theorie mee voor zzp’ers in de zorg. Maar je leert vooral ook hoe je als zorgexpert de beste kwaliteit zorg levert.

Deel jouw kwaliteit en ervaring
Werk je als zzp’er in de zorg? Dan verspreid je jouw kennis en talent over verschillende zorginstellingen. Hoe gaaf is dat? Eigenlijk is het een wisselwerking. Als zzp’er leer je bij elke zorginstelling weer nieuwe dingen. En deze kennis en ervaring neem je weer mee naar de volgende opdrachten. Zo verhoog je elders de kwaliteit van zorg door bijvoorbeeld goede verbeterpunten aan te kaarten. Ook heb je een frisse blik op de zorginstelling en kan je hiermee de tunnelvisie van de huidige werknemers wegnemen. Zo maak je jezelf waar op de werkvloer. 

Ben jij de volgende zorgexpert die opdrachtgevers blij maakt? Meld je aan voor de opleiding, leer alle kneepjes van het zorgvak en lever de kwaliteit van een zorgexpert.