Nieuwe opdrachten binnenhalen via een bemiddelingsbureau, hoe werkt dit?

Lekker hé, als ondernemer in de zorg bepaal je zelf jouw agenda en opdrachten. Toch heeft dit ook een keerzijde. Als zzp’er in de zorg ben jij namelijk zelf verantwoordelijk voor je opdrachten. Dus ook voor je inkomsten. Best spannend, als je hierover nadenkt. Gelukkig kan een bemiddelingsbureau jou aan nieuwe opdrachten helpen. Weer een zorg minder. Hoe werkt samenwerken met een bemiddelingsbureau  eigenlijk? En wat kan je verwachten?

Wat heb je nodig om te werken met een bemiddelingsbureau?

Als eerste heb je een inschrijving bij de KVK (Kamer van Koophandel) nodig. Via de website van KVK kan je op het inschrijfformulier je gegevens invullen. Middels je Digid maak je vervolgens een afspraak op een KVK-kantoor in Nederland, om je inschrijving definitief te maken. Als tweede heb je een cv (curriculum vitae) nodig. Weet je niet zo goed hoe je een cv maakt? Check dan deze informatie.


Daarnaast is het altijd handig als je relevante diploma’s en/of certificaten hebt. Deze zijn niet verplicht. Maar het kan voor een bemiddelingsbureau fijn zijn om te weten of je bepaalde kennis/specialisaties hebt. Zo kan er nog gerichter voor je gezocht worden naar een leuke en passende nieuwe opdracht.

Wat betaal je?
Niets! Als zzp’er in de zorg krijg jij gewoon je volledige uurtarief betaald. Klinkt dat niet als muziek in je oren? En geen zorgen, er zitten geen addertjes onder het gras. De betreffende zorginstelling betaalt Zorgconnecties namelijk rechtstreeks. Door de duurzame samenwerking tussen de betreffende zorginstelling en bemiddelingsbureau, zijn er onderling vaste prijsafspraken gemaakt. Ideaal, toch?

Ben je gebonden aan het bemiddelingsbureau?
Nee, we helpen je per opdracht. Een mooie uitdaging om de perfecte opdracht voor je uit te zoeken. Ben je tevreden over de samenwerking en je opdracht(en)? We helpen je ook graag weer aan je volgende opdrachten! Tip: als je een beetje op tijd aangeeft dat je een weer een opdracht zoekt, zorgen we ervoor dat jij zo door kunt van de oude naar de nieuwe opdracht. Scheelt een hoop gedoe en tijd.

Ben je nieuwsgierig naar een samenwerking met bemiddelingsbureau? Neem contact op met via  deze link.