Klaar voor een nieuwe uitdaging?

De vakantie zit er voor de meeste mensen op. Is jouw batterij weer opgeladen en heb je zin om weer aan het werk te gaan in de zorg? Ga voor een nieuwe uitdaging en begin een opleiding tot ondernemer in de zorg. Wie weet levert het je een mooie toekomst op.

Werken als zzp’er in de zorg heeft namelijk ongelofelijk veel voordelen. Speciaal voor jou hebben we de belangrijkste voordelen hieronder op een rij gezet. Dan kan je zelf bepalen of je klaar bent voor deze gave uitdaging.

Je beheert je eigen agenda

Je bepaalt zelf wanneer je werkt en waar je werkt. Zo heb jij de regie in handen en kan jij zelf de juiste balans bepalen tussen werk en privé.

Je verdient meer

Als zorgverlener heb je in loondienst vaak niet het beste inkomen. Sterker nog: als eenverdiener kan het in deze tijd heel pittig zijn. Want alles is in korte tijd flink duurder geworden. Gelukkig verdien je als zzp’er in de zorg veel meer. Zoveel meer, dat je mogelijk zelfs minder kunt werken. Hoe fijn is dat?

Je biedt de beste kwaliteit

Heb je het naar je zin bij een opdrachtgever? Dan wil je in de toekomst natuurlijk graag teruggevraagd worden. Als ondernemer ben je jouw visitekaartje. Je bent daardoor extra gedreven in je werk. Zo biedt je optimale kwaliteitszorg.

Je breidt je netwerk uit

Omdat je als ondernemer op verschillende plekken werkt, wordt je netwerk in korte tijd vanzelf veel groter. Je leert veel zorginstellingen en nieuwe collega’s kennen. Het mooie is dat je daar weer ontzettend veel van kunt leren. En zij ook weer van jou. Win-win!

Je maakt een enorme groei door

Omdat je op verschillende afdelingen werkt en met diverse disciplines te maken hebt, leer je bizar veel kanten van je job kennen. Dit is fantastisch voor je kennis en persoonlijke groei. Ook weet je hierdoor steeds beter wat je wel en niet leuk vindt. En kan je weer gerichter op zoek naar nieuwe opdrachten.

Je kiest voor uitdaging en vrijheid

Als ondernemer heb je vrijheid. Jij bepaalt wanneer je werkt. Wil je een keer eerder naar huis? Geen probleem, dan factureer je minder. Veel ondernemers worden hier gelukkiger van. En wil je, naast je baan in de zorg, graag ook andere werkzaamheden uitvoeren? Ga gerust de uitdaging aan en laat je ook door anderen inhuren.

Wil je ook zzp’er in de zorg worden, maar vind je het spannend? Geen zorgen! Je krijgt van OndernemerindeZorg alle hulp die je nodig hebt. Schrijf je nu in voor de business boost, dan ben je straks helemaal klaar voor het ondernemen in de zorg.