Hoe krijg je als zzp’er in de zorg gegarandeerd opdrachten?

Heerlijk, die vrijheid als ondernemer. Je bepaalt zelf je agenda, opdrachtgevers en tarief. Maar hoe zorg je ervoor dat je voldoende werk en dus stabiele inkomsten hebt? En wat doe je als je geen nieuwe opdrachten kunt vinden?

Het gemak van een bemiddelingsbureau

Heb jij de juiste ingangen om makkelijk aan opdrachten te komen? Dan heb je het goed voor elkaar. Veel zzp’ers in de zorg vinden het zoeken naar nieuwe opdrachten namelijk een lastig onderdeel van ondernemen. En eerlijk, waarom zou je zelf het zoekwerk doen als een bemiddelingsbureau dit graag voor je doet en de juiste ingangen voor je heeft? 

Zes redenen om een bemiddelingsbureau in te schakelen

  1. Ondernemen wordt voor jou een stuk eenvoudiger. Je hoeft niet zelf actief op zoek naar nieuwe opdrachtgevers. Zo heb je meer tijd voor jezelf. Of kan je juist extra uren werken en dus meer mensen voorzien van zorg.
  2. Kies voor financiële zekerheid. Het grootste risico voor ondernemers zit ‘m vaak in de financiën. Door de zekerheid van nieuwe opdrachten vermijd jij als ondernemer veel onrust of slapeloze nachten. En focus jij je vol op de dingen die jij leuk vindt. 
  3. Houd de regie over je agenda en je vrijheid. Geen zorgen dus. Ook als je met een bemiddelingsbureau werkt, bepaal je zelf wanneer en hoeveel je wilt werken. De opdrachten worden gezocht aan de hand van jouw wensen en voorkeuren. 
  4. Ontvang tips en informatie. Wij hebben een breed netwerk en helpt je gericht bij al je vragen. Denk aan vragen over verzekeringen, je uurtarief en alle ins- en outs van ondernemen binnen de zorg.
  5. Vergroot je netwerk. Als ondernemer heb je veel profijt van een breed netwerk. Niet alleen voor nieuwe opdrachten. Maar ook om te sparren met je collega-ondernemers in de zorg en voor het uitbreiden van je werkgebied. Door samen te werken heb je een netwerk aan zorginstellingen en collega’s door heel Nederland binnen handbereik.
  6. Kwaliteit staat centraal. Zo weet je zeker dat je de juiste diploma’s en certificaten op zak hebt en krijg je de kans om je verder te ontwikkelen.

Wil jij het gemak zelf ervaren? We maken graag kennis met je. Neem contact op, dan bekijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.